1η Τυπική Επικοινωνία -Ενημέρωση με τους Γονείς

1η Τυπική Συγκέντρωση-Ενημέρωση γονέων

Τηλέφωνο σχολείου: 2421083839

Email σχολείου: mail@10nip-volou.mag.sch.gr

ιστοσελίδα σχολείου: https://blogs.sch.gr/10nipvolou

Αγαπητοί γονείς μας, περσινοί και φετεινοί..

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο η συνάντηση του τμήματος(κ.Kατερίνα Νηπιαγωγός και Προισταμένη),  για την καλύτερη γνωριμία-επικοινωνία μας κυρίως με τους νέους μας γονείς και να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου. Οι γονείς θα ξεναγηθούν στο χώρο του σχολείου και θα ενημερωθούν για το όραμα του Νηπιαγωγείου μας

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗΣ:

1. Ωράριο λειτουργίας και διαλείμματα

2. Απουσίες μαθητών

3. Ασφάλεια-Υγιεινή μαθητών(Μνημόνιο ενεργειών)

4. Ενημέρωση Γονέων θα γίνεται κυρίως με email αλλά και από την Ιστοσελίδα του Νηπιαγωγείου

5. Ορισμός ημέρας για επικοινωνία με τη νηπιαγωγό του τμήματος κάθε Πέμπτη, από τις 13.10 έως 13.55 κατόπιν συννενόησης.

6. Συνεργασία Σχολείου-Οικογένειας

α. Εκπαιδευτικές επισκέψεις εκτός σχολείου:Εκκλησιασμός-θρησκευτικές εορτές, Προγράμματα

β. Συνεργασία στην τάξη

γ. Στην υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εάν χρειαστεί.

δ. Στην τήρηση κάθε φορά περί των ισχυόντων μέτρων πρόληψης για την covid 19.

Στο τέλος της συνάντησης η νηπιαγωγός μπορεί να συνομιλήσει και ιδιαιτέρως με όποιον γονέα το επιθυμεί.

Σας περιμένουμε όπως πάντα με Αγάπη και χαρά!!

20220921 192019

Υλοποιήσαμε με επιτυχία την πρώτη μας τυπική συνάντηση  με τους γονείς μας στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα περί πανδημίας, όπου οι γονείς ενημερώθηκαν για το προφίλ της Νηπιαγωγού, το όραμα του σχολείου, ξεναγήθηκαν στο χώρο του νηπιαγωγείου και συζητήθηκαν κατόπιν ενημέρωσής τους, με τους γονείς διάφορα θέματα που στο πλαίσιο της συνεργασίας Σχολείου-Οικογένειας, για την οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, διευκολύνουν την περίοδο προσαρμογής των μαθητών και συντελούν στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου και του εκπαιδευτικού έργου.

Οι γονείς πήραν για να συμπληρώσουν τα φύλλα συμμετοχικής τους συνεργασίας στην εκπαιδευτική διαδικασία καθώς και σε ποια θέματα-ζητήματα  θα ήθελαν να ενημερωθούν από το σχολείο.

Επίσης τους δόθηκαν οι υπεύθυνες δηλώσεις  που αφορούν την φωτογράφιση των παιδιών (αναρτήσεις με κρυμμένο πρόσωπο σε ιστοσελίδες).

Oι γονείς των νηπίων παρέλαβαν τη βράβευση των μαθητών από το περσινό πρόγραμμα που υλοποιήσαμε στο -eTwinning, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα!!

Στο τέλος κάποιοι από τους γονείς επικοινώνησαν και ιδιαίτερα με τη νηπιαγωγό του τμήματος.

Η Προϊσταμένη και η Νηπιαγωγός ευχαρίστησε τους γονείς για την ανταπόκρισή τους.

Οι γονείς ενημερώθηκαν στο τέλος ότι μέσα στον Οκτώβριο θα υλοποιηθεί η 2η Τυπική μας επικοινωνία-Ενημέρωση κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την προσαρμογή των μαθητών μετά την λήξη της περιόδου προσαρμογής, τον Ετήσιο Προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου(θεματικές Α Τριμήνου και Αξιολόγηση, Αγγλική Γλώσσα(γνωριμία με την εκπαιδευτικό ΠΕ06, υλοποίηση προγραμμάτων(e-Twinning)

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜENH KAI ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Ζούζουλα Αικατερίνη

Κατηγορίες: Επικοινωνία γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.