4η Τυπική Επικοινωνία-Ενημέρωση με τους γονείς- Λήξη Γ Τριμήνου

 

20220609 191648

Σήμερα 9/6/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 υλοποιήθηκε με επιτυχία στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας η 4η Τυπική Επικοινωνία- Ενημέρωση με τους γονείς λαμβάνοντας τα μέτρα πρόληψης περί της πανδημίας(αποστάσεις-απολύμανση).

Στην επικοινωνία μας συζητήθηκαν τα εξής παρακάτω:

1. Ενημέρωση γονέων για την εξελικτική πορεία-πρόοδο των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς ΠΕ60 και ΠΕ06.

2. Έγινε η από κοινού αξιολόγηση του Γ τριμήνου για την επιτυχή πορεία του εκπαιδευτικού έργου και της αποτελεσματικότητας του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Σχολείου, επίσης δόθηκε στους γονείς να συμπληρώσουν ανωνύμως το ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας το οποίο θα ληφθεί υπόψιν στην Έκθεση Εσωτερικής Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας.

3.Οι γονείς ενημερώθηκαν για τη γιορτή λήξης του νηπιαγωγείου μας που θα υλοποιηθεί στις 14/6/2022, στον αύλειο χώρο των συστεγαζόμενων Δημοτικών Σχολείων.  Δόθηκαν στους γονείς οι προσκλήσεις και το πρόγραμμα της συνεργατικής γιορτής των εκπαιδευτικών ΠΕ60 και ΠΕ06. Στο τέλος της γιορτής θα απονεμηθούν μετάλλια στους μαθητές καθώς και τα Πιστοποιητικά συμμετοχής τους από το πρόγραμμα που υλοποιήσαμε στο e-Twinning μαζί με τους φακέλους της Αγγλικής γλώσσας.

4. Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι στις 15/6/2022 το σχολείο μας θα προβεί στον αποχαιρετισμό των μαθητών μας, όπου θα παραλάβουν τα Ενθύμιά τους, τους φακέλους από τα εργαστήρια Δεξιοτήτων. Επίσης οι μαθητές νήπια που θα μεταβούν στο Δημοτικό κατά την επόμενη σχολική χρονιά θα παραλάβουν και τα Πιστοποιητικά Φοίτησης ώστε να τα παραδώσουν εγκαίρως στους Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων.

5.Στο τέλος οι δύο εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τους γονείς για την όλη συνεργασία τους, η οποία ήταν υποστηρικτική στην επιτυχία και αποτελεσματικότητα του Εκπαιδευτικού μας έργου αλλά και στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Σχολείου μας.(Συμμετοχή συνεργατών γονέων σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός και εκτός σχολείου, εθελοντική εργασία γονέα (βάψιμο εξωτερικών τοίχων),για την επιτυχή ολοκλήρωση του συνεργατικού Σχεδίου δράσης που υλοποιήσαμε για φέτος με το 1ο τμήμα του συστεγαζόμενου 32ου Ν/Γ Βόλου, με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του σχολείου μας.

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΈΝΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Ζούζουλα Αικατερίνη  ΠΕ60

Φραγκογεώργη Φιλίτσα ΠΕ06

Κατηγορίες: Επικοινωνία γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.