Βίτσα, 24/02/2020

Οι μαθητές των Β3 και Β4 τμημάτων της ιταλικής γλώσσας στο πλαίσιο του eTwinning προγράμματος με τίτλο ¨Il Mediteranneo tra civilta’, agricoltura e biodiversita’ που συμμετέχουν σε συνεργασία με το σχολείο Torremaggiore , Padre di Dio της Ιταλίας συμμετείχαν σ Εκδρομή Ερμηνείας Περιβάλλοντος με θέμα » Βίτσα Ζαγορίου : Διαδρομές στο χώρο και στο χρόνο.
Η εκδρομή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.
Οι μαθητές ακολούθησαν μια διαδρομή που ξεκίνησε από τον αρχαιολογικό χώρο της Βίτσας και κατέληξε στην πλατεία του οικισμού. Γνώρισαν την πολιτιστική ταυτότητα και την βιοποικιλότητα της περιοχής καθώς και τη σημασία της προστασίας του ιστορικού και φυσικού περιβάλλοντος.

http://https://youtu.be/U2Q0FQDLXAI

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση