Χριστουγεννιάτικη συνάντηση με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας υποδέχτηκαν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στο πλαίσιο της σύμπραξης των δυο σχολείων. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ετοίμασαν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες όπως: χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στον υπολογιστή, παιχνίδι μνήμης, facepainting, ζωγραφική χριστουγεννιάτικης μπάλας και κατασκευή κάρτας. Συμμετείχαν οι μαθητές της Γ Γυμνασίου και της Β Λυκείου και μαζί με τους μαθητές που μας επισκέφθηκαν, χωρίστηκαν σε ομάδες και πήραν μέρος σε όλες τις δραστηριότητες.

Μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων οι μαθητές των δυο σχολείων ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που είχε ετοιμάσει η χορωδία του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ., έφαγαν χριστουγεννιάτικα γλυκά και στο τέλος αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Εκπαιδευτήρια Δούκα για την προμήθεια του υλικού για τις κατασκευές, στη διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Μαραζάκη για το γλυκό κέρασμα, στην κοινωνική λειτουργό κυρία Μαργίδου που ως ξωτικό μοίραζε απλόχερα χριστουγεννιάτικο πνεύμα, και σε όλους τους εκπαιδευτικούς!

Συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί: Βυθούλκα Ιωάννα, Βώσικα Μαρία, Εμμανουηλίδη Ανδριάνα, Ζερβού Κατερίνα, Λαΐνα Θεοδώρα, Μαρίνου Δανάη, Μεγαγιάννη Φρόσω, Πρεκατέ Ζωή, Ταβουλάρη Μαριάννα.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση