Διακρίσεις στον Διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

5 διακρίσεις για το σχολείο μας στον 10ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

Την περσινή χρονιά οι μαθητές/τριες του Εν.Ε.Ε.Γυ-Λ Κορωπίου, στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, δημιούργησαν πρωτότυπα έργα και πήραν μέρος στον 10ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, με θέμα: “Ο άνθρωπος στο κέντρο”.

Το Σάββατο 23/09 παρουσιάστηκαν στο 1ο Cycladic Kids Festival τα έργα των νικητών του Διαγωνισμού. Συμμετείχαν 19.500 μαθητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για την κατηγορία Ειδικά Σχολεία (183 συμμετοχές) δόθηκαν 3 βραβεία και 7 διακρίσεις από τις οποίες οι 5 δόθηκαν σε έργα μαθητών του σχολείου μας!

Τα έργα των νικητών του διαγωνισμού αλλά και επιλεγμένος αριθμός έργων θα εκτίθενται στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων μέχρι και την 1η Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα επιλεγμένα έργα της έκθεσης υπάρχουν ακόμη 11 έργα των μαθητών του σχολείου μας!

Μπορείτε να δείτε τα έργα που διακρίθηκαν στην ιστοσελίδα https://kidscontest.cycladic.gr/apotelesmata/ (Διακριθέντες –> Ειδικά Σχολεία)

Όλα έργα των μαθητών/τριων που συμμετείχαν έχουν αναρτηθεί στην ψηφιακή έκθεση του Μουσείου στη ιστοσελίδα https://kidscontest.cycladic.gr/apotelesmata/ (Συμμετοχές –>  Επιλέξτε τάξη –> Ειδικά Σχολεία –> 2023 –> 2η &3η σελίδα).

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Επιλεγμένα έργα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση