Εργαστήρια/Επιμορφωτικές συνάντησεις φιλολόγων για την αξιολόγηση του μαθήματος  Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στη Γ΄ ΓΕ.Λ.

Δράσεις Ενημέρωση ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ενημερωτικές συναντήσεις Επιμόρφωση ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Τελευταία Νέα

«Εργαστήριο/Επιμορφωτική συνάντηση φιλολόγων για την αξιολόγηση του μαθήματος  Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στη Γ΄ ΓΕ.Λ.»

Οι φιλόλογοι των ΓΕ.Λ: 1ου, 2ου, 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και Μουσικού Σχολείου Αργολίδας καλούνται σε εργαστήριο/επιμορφωτική συνάντηση με την Σ.Ε.Ε. ΠΕ02 – Φιλολόγων, κ. Αλεξάνδρα Δημακοπούλου, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, ώρα: 11.30 – 14.00, στο 1ο ΓΕ.Λ. Άργους (Γ.Δ. Μαρίνου 58). Η θεματολογία του εργαστηρίου/επιμορφωτικής συνάντησης αφορά στην αξιολόγηση γραπτών δοκιμίων Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γ΄ ΓΕ.Λ.

 

«Εργαστήριο/Επιμορφωτική συνάντηση φιλολόγων για την αξιολόγηση του μαθήματος  Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στη Γ΄ ΓΕ.Λ.»

Οι φιλόλογοι των ΓΕ.Λ: Κυπαρισσίας, Μελιγαλά, Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Χώρας, Δωρίου καλούνται σε εργαστήριο/επιμορφωτική συνάντηση με την Σ.Ε.Ε. ΠΕ02 – Φιλολόγων, κ. Αλεξάνδρα Δημακοπούλου, την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, ώρα: 11.30 -14.00, στο ΓΕ.Λ. Κυπαρισσίας. Η θεματολογία του εργαστηρίου/επιμορφωτικής συνάντησης αφορά στην αξιολόγηση γραπτών δοκιμίων Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γ΄ ΓΕ.Λ.