Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Aξιολόγηση

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,  Είμαστε εκπαιδευτικοί, είμαστε εργαζόμενοι, έχουμε αξιοπρέπεια και θα τους νικήσουμε! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου χαιρετίζει τουςsepe_logo Συλλόγους Διδασκόντων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία με αποφάσεις συνεδριάσεων αρνούνται να πάρουν μέρος στην Αξιολόγηση,  μέσα από τα «σχέδια δράσης» και την ανάρτηση αυτών στο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ».

Καλούμε όλους τους – τις συναδέλφους  να αρνηθούν να πάρουν μέρος στο «σφαγείο» της  Αξιολόγησης – Κατηγοριοποίησης των σχολείων και εκπαιδευτικών και να κάνουν χρήση των αποφάσεων (απεργία-αποχή) του κλάδου αλλά και των ομόφωνων αποφάσεων του Συλλόγου μας.

Συνάδελφοι – σσες πόση «αξιολόγηση» ακόμα μπορούμε να αντέξουμε; Η κυβέρνηση πριν λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των υπογραφών προς την Τρόικα ξεπουλώντας τα πάντα (βλ. αερολιμένες) και διαλύοντας ακόμα κάθε μελλοντική μας αξιοπρέπεια (βλ.νέο μισθολόγιο, κόψιμο συντάξεων αύξηση ορίων εργασίας, υπονόμευση συνδικαλιστικής δράσης).

Καλούμε κάθε συνάδελφο που πιθανά να νιώσει πως εκβιάζεται ή έμεσα απειλείται να ενημερώσει άμεσα τα μέλη του Δ.Σ.

Η παράταση που έχει δοθεί από τη διοίκηση αποδεικνύει ότι οι συλλογικές μας αποφάσεις  δυσκολεύουν το έργο της ενώ οι απειλές και η τρομοκράτηση των συναδέλφων φανερώνουν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει.

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

 Κανένας να μη φοβηθεί και να μη σκύψει το κεφάλι.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

sepe_ypografi

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *