Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Σ.Ε.Ε.Π.Ε Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας: Δήλωση πρόθεσης παράτασης απόσπασης

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, τις προηγούμενες μέρες λάβαμε από το Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης Βερολίνου ένα έντυπο «αίτηση» αρχικά, που με ανακοινοποίηση, αντικαταστάθηκε η λέξη «αίτηση» με τη λέξη «δήλωση» με καταληκτική ημερομηνία 21-02-2020.

Σας γνωρίζουμε ότι, αυτή η δήλωση δεν μπορεί να έχει επίσημο χαρακτήρα και καμία υποχρεωτική διάσταση, διότι δεν ακολουθεί τις τυπικές διαδικασίες παρατάσεων των αποσπάσεων στο εξωτερικό που ακολουθούνται (έκδοση εγκυκλίου, αιτήσεις κλπ.).

Όσοι συνάδελφοι κατέθεσαν τη δήλωση, προτείνουμε άμεσα να γίνει ανάκληση της δήλωσης και ταυτόχρονα κατάθεση νέας, στην οποία δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί το παρακάτω κείμενο, για να καλύπτονται οι συνάδελφοι σε κάθε περίπτωση.

Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί, αν η πρόθεσή σας αυτή τη στιγμή είναι μη παράταση ή διακοπή, προτείνουμε να συμπληρωθούν στο κάτω μέρος της δήλωσης τα εξής:

Υπό τον παρακάτω όρο:

«Η δήλωση που υποβάλλω δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και αντικατοπτρίζει απλά μία πρόθεση και όταν ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες, θα υποβάλλω τη σχετική αίτηση. Σε περίπτωση που τυχόν αλλάξει το νομοθετικό καθεστώς και δίνεται επιμίσθιο πέραν της τετραετίας (3+1) ή για άλλο λόγο, κατά πάσα πιθανότητα η πρόθεσή μου θα είναι διαφορετική.

Υπογραφή : ……………………………………………»

Το προτεινόμενο συμπληρωματικό κείμενο μπορεί να είναι χειρόγραφο, στο κάτω μέρος της δήλωσης.

Προσοχή! Μην παραλείψετε να υπογράψετε και στο τέλος του προτεινόμενου συμπληρωματικού κειμένου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας

                      Νικόλαος Ράμμος                                         Ιωάννης Τσούμπανος

  

Υ.Γ.: Ενδεικτικά σας επισυνάπτουμε το σχετικό έντυπο.

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *