Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Σύλλογοι Γερμανίας: Αίτημα για συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη

Αξιότιμη Κυρία Υφυπουργέ, Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με τα Δ.Σ. όλων των συλλόγων Π.Ε. και των ΕΛΜΕ Γερμανίας, επανέρχεται στο αίτημά του, που σας είχαμε  απευθύνει στις 11/11/2019, για την πραγματοποίηση συνάντησης μαζί σας, άμεσα, προκειμένου να σας εκθέσουμε τα προβλήματα της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό και ειδικότερα στη Γερμανία.

Παρακαλούμε να μας δεχτείτε, εφόσον το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας το συντομότερο δυνατό. Θα επιθυμούσαμε όμως να μας ενημερώσετε λίγες μέρες νωρίτερα για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά για τη μετάβασή μας στην Αθήνα.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Π.Ε. και των ΕΛΜΕ Γερμανίας. Λόγω του κατεπείγοντος, σας επισυνάπτουμε τους αριθμούς τηλεφώνου για αμεσότερη επικοινωνία:

  • Ν. Βουδρισλής: 0049 15772967486
  • Ν. Ράμμος: 0049 17667586262 και 0030 6948583773

Με βάση τα παραπάνω αναμένουμε την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας  για την πραγματοποίηση μιας συνάντησης όπου θα συζητηθούν αναλυτικά όλα τα ζητήματα και θα αναζητηθούν λύσεις, κάτι που μόνο οφέλη στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση έχει να προσφέρει.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Trackback URLΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *