Αρχεία για 27 Ιανουαρίου 2012

Διευκρινίσεις για τη βαθμολογική κατάταξη των υπηρετούντων »

Διευκρινιστική εγκύκλιο  για την κατάταξη των υπηρετούντων υπαλλήλων στους βαθμούς βάσει των μεταβατικών διατάξεων (άρθρο 28) του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226 Α’/ 27-10-2011) , εξέδωσε σήμερα το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και δημοσίευσε το esos.gr. Ειδικότερα η εγκύκλιος, έχει ως εξής:

Υπ. Παιδείας: Διάθεση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07 και ΠΕ11 »

Από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται εγκύκλιος διάθεσης εκπαιδευτικών κλάδων  ΠΕ05, ΠΕ07 και ΠΕ11 που πλεονάζουν στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπου ανήκουν οργανικά.

ΑΔΕΔΥ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου »

Φτωχότερη είναι από σήμερα η Ελλάδα και ο ελληνικός κινηματογράφος μετά την απώλεια του μεγάλου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου. Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των εργαζόμενων στο Δημόσιο για το αδόκητο χαμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ενός από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών.

Υπ. Παιδείας: Σχετικά με τη διδασκαλία του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής στα Δημοτικά Σχολεία της πιλοτικής εφαρμογής »

Το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής διδάσκεται σε όλες τις σχολικές μονάδες με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Α.Ε.Π.) για δώδεκα  ώρες την εβδομάδα από το σχολικό έτος 2010-11.

Τι ζητούν οι δανειστές. Η επιστολή της τρόικας στους αρχηγούς »

Υπόμνημα όπου προσδιορίζονται οι όροι, με βάση τους οποίους θα συνομολογηθεί η νέα δανειακή σύμβαση, διαβιβάστηκε από την τρόικα στους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου. Στο δεκασέλιδο κείμενο περιλαμβάνονται νέα επώδυνα μέτρα, όπως μαζικές απολύσεις από το Δημόσιο, δραστικές περικοπές επικουρικών συντάξεων, αναδρομικές αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.