Αρχεία για 23 Ιανουαρίου 2012

Συμπληρωματικές εξετάσεις – Υποβολή αιτήσεων πιστοποίησης Β’ επιπέδου »

Σε συνέχεια της από 03/01/2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα προγράμματα επιμόρφωσης Β’ επιπέδου, τα οποία υλοποιήθηκαν στα ΚΣΕ κατά την 1η και 2η περίοδο επιμόρφωσης της Πράξης Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του […]

Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση »

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση είναι μια διεθνής εκστρατεία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο απ ό την Παγκόσμια Εκστρατεία για την Εκπαίδευση, στην οποία συμμετέχουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Δίκτυα της Κοιν ωνίας των Πολιτών και εκατομμύρια μαθητές και εκπαιδευτικοί σε 120 χώρες.

Αξιολόγηση με εξετάσεις και συνέντευξη »

Η διαδικασία για τους υπαλλήλους του Δημοσίου θα τηρεί τα πρότυπα του νέου συστήματος επιλογής διευθυντών, υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Από γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη θα κληθούν να περάσουν οι 750.000 δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με το βασικό σενάριο για την αξιολόγηση του προσωπικού στο Δημόσιο που εξετάζει η κυβέρνηση. Μάλιστα δεν αποκλείεται να οδηγήσει […]

ΑΔΕΔΥ: Δελτίο τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης »

Την εμμονή της Κυβέρνησης στην εφαρμογή πολιτικών συρρίκνωσης του Δημοσίου, μέσω της κατάργησης υπηρεσιών και της δραστικής μείωσης του αριθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων, αποκαλύπτουν για μία ακόμη φορά οι προχθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη ΝΕΤ.

Δ. Μπράτης: Επικαιροποιημένος πίνακας με τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ανά ειδικότητα, για το σχολικό έτος 2011-2012 »

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι Σας κοινοποιώ πίνακα από τον οποίο προκύπτει ο ακριβής αριθμός των αναπληρωτών, ανά ειδικότητα,  που έχουν προσληφθεί μέχρι και σήμερα 23-1-2012  (με πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού και ΕΣΠΑ -πλήρους και μειωμένου ωραρίου-), στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2011-2012.

Δ. Μπράτης: Σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση (23/1/2012) του ΚΥΣΠΕ »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ εγκρίθηκαν και οι 34 αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. (28 ΠΕ70, 5 ΠΕ60 και 1 ΠΕ06) που υποβλήθηκαν και έγινε δεκτή μια αίτηση ανάκλησης παραίτησης. Συνολικά από το Σεπτέμβρη του 2011 έχουν εγκριθεί από το ΚΥΣΠΕ 170 αιτήσεις παραίτησης (144 Δάσκαλοι, 23 Νηπιαγωγοί, 2 Αγγλικών, 1 Φ. Αγωγής). Έγινε, […]

Μη συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης »

Τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί και υλοποιούνται στα πλαίσια τις μνημονιακής πολιτικής είτε από την προηγούμενη Κυβέρνηση είτε από τη σημερινή Συγκυβέρνηση οδηγούν στην υποβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους  σε απολύσεις μόνιμων Δημοσίων Υπαλλήλων και τελικά στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών.