Τα κάλαντα του Λαζάρου.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Καρυάς εκκλησιάστηκε και τραγούδησε τα  κάλαντα σε κατοίκους και μαγαζιά του χωριού.Πρωτοστατούσε η Λαζαρίνα και πίσω ακολουθούσαν οι μαθητές με τα καλαθάκια που οι ίδιοι κατασκεύασαν την  προηγούμενη μέρα.

Επίσκεψη Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ελασσόνας.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου είχαμε τη χαρά να δεχτούμε επίσκεψη στο σχολείο μας από μέλη εκπαιδευτικών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ελασσόνας και να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν.Από την πλευρά του συλλόγου ήταν η κ.Παπαδοπούλου Λίτσα και ο κ.Αχιλλέας Ζανιάς.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ’

Θεατρική παράσταση στο χώρο του σχολείου παρακολούθησαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Καρυάς καθώς και οι μαθητές του Γυμνασίου Καρυάς και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Ολυμπιάδας.Επίσης, την παράσταση παρακολούθησαν και γονείς από όλα τα σχολεία.Ευχαριστούμε το Γυμνάσιο Καρυάς και το Νηπιαγωγείο Ολυμπιάδας για την συμμετοχή τους γιατί χωρίς εκείνους δε θα πραγματοποιούνταν η παράσταση.

Παραδώσαμε την επιστολή στον πρόεδρο του χωριού

https://www.letsdoitgreece.org/map

Στον πρόεδρο  της Δημοτικής κοινότητας Καρυάς παραδώσαμε την επιστολή για να τον ενημερώσουμε για τη δράση μας καθώς και να ζητήσουμε βοήθεια για να επεκτείνουμε τις δράσεις μας για καθαρό περιβάλλον.

Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Τιμήσαμε την παγκόσμια  ημέρα βιβλίου 2 Απριλίου μιλώντας για τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν    και τα παραμύθια του.Αξιοποιήσαμε διδακτικά το παραμύθι το Ασχημόπαπο και φτιάξαμε το δικό μας βιβλίο.Για να μη χάνουμε τις σελίδες φτιάξαμε σελιδοδείκτες λουλούδια.

Lets do it Greece

https://www.letsdoitgreece.org/map

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΡΥΑΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Παιδική χαρά του χωριού μας. – Δευτέρα 01-04-2019 10:00

Το νηπιαγωγείο μας θα αναλάβει να καθαρίσει το χώρο της παιδικής χαράς του χωριού μας .Θα φτιάξει αφίσες και πινακίδες που θα προτρέπει τους επισκέπτες του χώρου να τον προσέχουν και να το φροντίζουν .Επίσης,θα ενημερώσει τους γονείς του σχολείου για τη δράση και θα τους μεταφέρει τα μηνύματα και τις προθέσεις των παιδιών.Μία επιστολή θα φτάσει και στον πρόεδρο του χωριού για να ενημερωθεί για τη δράση των παιδιών και θα ζητηθεί να επεκταθεί η δράση και σε άλλους χώρους του χωριού με τη συμμετοχή και άλλων σχολείων και συλλόγων.

Small fotojet 4
Η επιστολή προς το Δήμαρχο

Κ.πρόεδρε της Δημοτικής κοινότητας Καρυάς,

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Καρυάς συμμετέχουν στην εβδομάδα εθελοντισμού ,στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας  <<lets do it Greece>>.Για το λόγο αυτό καθάρισαν το χώρο της παιδικής χαράς του χωριού, τοποθέτησαν πινακίδες με μηνύματα προστασίας για το χώρο και το περιβάλλον .Η συγκεκριμένη επιστολή έχει το σκοπό να σας ενημερώσει για τη δράση του Νηπιαγωγείου και ταυτόχρονα να σας ζητήσει κάθε δυνατή βοήθεια από την πλευρά σας ,ώστε ο χώρος να διατηρείται καθαρός. Παρακαλούμε ενημερώστε τους πολίτες του χωριού για την προσπάθειά μας και είμαστε πρόθυμοι να διευρύνουμε τις δράσεις για την καθαριότητα του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Οι μαθητές και η Νηπιαγωγός.