Παιχνίδια με τα χρώματα.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου σήμερα πειραματίστηκαν με τα χρώματα. Η ανάγκη τους έκανε να πειραματιστούν και να χρησιμοποιήσουν τη μίξη χρωμάτων για να φτιάξουν τα χρώματα που τους έλειπαν. Το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξουν οι μικροί Πικάσο 5 φαντα στικούς ομαδικούς πίνακες σε καμβά ,οι οποιοι θα διακοσμήσουν τον εσωτερικό διάδρομο του σχολείου!!!20171024_104022 20171024_10403120171024_104028

ΤΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ

 

Οι μαθητές απο σχολεία σε όλη την Ελλάδα,
απέδειξαν έμπρακτα ότι η δύναμη είναι στο χέρι μας!
Πέρσι, πάνω από 7.000 μαθητές από σχολεία σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην ενέργεια «Η δύναμη είναι στο χέρι σου». Ο στόχος μας ήταν να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για να χτίσουμε δύο σχολικές αίθουσες στο χωριό Γκαλαγκάλα, στην Ουγκάντα. Με τη συμμετοχή των μαθητών, τα καταφέραμε!

Τον Ιούλιο του 2017, επισκεφτήκαμε την Ουγκάντα για να μεταφέρουμε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τις δύο σχολικές αίθουσες, αλλά και ένα πηγάδι και μια παιδική χαρά.

Όπως είχαμε υποσχεθεί, πήραμε μαζί μας τα μηνύματα που μας είχαν στείλει οι μαθητές από τα ελληνικά σχολεία και κάναμε έκπληξη στους μαθητές του Γκαλαγκάλα. Δείτε το βίντεο και μοιραστείτε το με τους μαθητές σας για να δουν ότι ένα μήνυμα αλληλεγγύης μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ζωές.

Χάρη στην αλληλεγγύη των μαθητών ακόμη περισσότερα παιδιά στο χωριό Γκαλαγκάλα πηγαίνουν στο σχολείο.

Σας ευχαριστούμε!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα ανακοινώσουμε την ενέργεια «Η δύναμη είναι στο χέρι σου», 2017.

Ναταλί Δελλή
Υπεύθυνη Καμπάνιας