Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου την Πέμπτη 21/12/2017 στις 17:00 παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν .Πλήθος κόσμος τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή και τα παιδιά τους αποζημίωσαν με την άψογη εμφάνισή τους.Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού το απόλαυσαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Αξίζει να σημειωθεί πως η γιορτή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.Το  αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.Μετά το τέλος της γιορτής προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους καθώς και δώρα σε όλους τους μαθητές αλλά και γούρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.Ευχαριστούμε το σύλλογο για την προσφορά του αλλά και για τη συνεργασία του. Καλές γιορτές με υγεία, χαρά ,ελπίδα και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές μας.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΩΝ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δωρεά τροφίμων πραγματοποίησε το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Καρυάς στo χαμόγελο του παιδιού με τα χρήματα που περίσσεψαν από την εκδρομή. Επιπλέον δώρισε τους κουραμπιέδες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που μείνανε μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου.

Εκπαιδευτική Εκδρομή

Μαθητές,γονείς ,εκπαιδευτικοί του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καρυάς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»»,να επισκεφτούν το «Πάρκο των ευχών» και τα παιδιά να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους φτιάχνοντας σκηνικό για την γιορτή των Χριστούγεννων στο εργαστήρι «Δημιουργική πόρτα».Όλοι μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν με τις δραστηριότητες και επιστρέψαν ανανεωμένοι και με πολλές καινούριες εμπειρίες.

Επίσκεψη του Αϊ Βασίλη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καρυάς σήμερα.Το αυτοκίνητο του Αϊ Βασίλη σταμάτησε έξω από το σχολείο και ο Άγιος κατέβηκε με τον βοηθό του κρατώντας ένα κόκκινο σάκο με καραμέλες και μπισκότα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και έτρεξαν κοντά του,τον αγκάλιασαν, συζήτησαν ,κεράστηκαν και του χάρισαν τις ζωγραφιές τους για να τον ευχαριστήσουν. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ελασσόνας για αυτή την πρωτοβουλία.