Εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-24.

Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο ξεκινούν. Από 1 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου, εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2019. Οι γονείς-κηδεμόνες αφού κάνουν την αίτηση τους στην πλατφόρμα, https://proti-eggrafi.services.gov.gr , κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού στο Νηπιαγωγείο για να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: Βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (ΔΕΚΟ ή Συμφωνητικό ενοικίασης) Γνωμάτευση ΚΕΔΑΣΥ,…Συνέχεια ανάγνωσης Εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-24.

Η τέχνη το χειμώνα.

“Χειμώνας” του Davor Ivkovic Εφημερίδες, μαρκαδόροι, λαδοπαστέλ, ακουαρέλες. Φύλλα, της Eloise Renouf λαδοπαστέλ σε χαρτί βελουτέ. “Χιόνι”, κινούμενο γλυπτό, Alexander Calder, “Η χιονοθύελλα”, κύκλοι από άσπρο χαρτί κανσόν και ασημί μεταλλιζέ, σε διάφορα μεγέθη, δεμένα με άσπρο σύρμα πίπας πάνω σε κρεμάστρες. Παιχνίδι με πίνακες μεγάλων καλλιτεχνών, με θέμα το χειμώνα. “Παίζω με το χειμώνα…Συνέχεια ανάγνωσης Η τέχνη το χειμώνα.

Και ήρθε ο Χειμώνας…

  Έφτασε επιτέλους ο Χειμώνας και έφερε μαζί του.. Τον Ιανουάριο ξεκινάει ο καινούριος χρόνος! Μάθαμε το τραγούδι “12 μήνες αθλητές” από τη Λιλιπούπολη, ακούστε το! και το αναπαραστήσαμε σε χαρτί! Φτιάξαμε χιονονιφάδες και στολίσαμε το δέντρο των εποχών, Εμπνευστήκαμε από τον πίνακα “Χειμώνας” του Davor Ivkovic και από τα φύλλα της Eloise Renouf Με…Συνέχεια ανάγνωσης Και ήρθε ο Χειμώνας…

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση