Πραγματοποίηση Ημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2/2019 η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας και τους γονείς τους.  Προσήλθαν βέβαια γονείς και μαθητές άλλων σχολείων και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας κάνοντας τη συμμετοχή ιδιαίτερα ικανοποιητική για μια τέτοια διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά στο Λύκειο μας.

Η ημερίδα πλαισιωνόταν από ομιλίες που παρακολούθησαν γονείς και παιδιά και από εργαστήρια τα οποία εκπονήθηκαν από επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίων, καθηγητές Πολυτεχνείου, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη αναγνωρισμένα στον τομέα τους, δικηγόρους, ιατρούς, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλα σχεδόν τα ενδιαφέροντα των παιδιών μας.

Οι ομιλητές ενέπνευσαν και κατατόπισαν τους γονείς, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και οι υπεύθυνοι των εργαστηρίων απάντησαν σε εξατομικευμένες ερωτήσεις των μαθητών μας. Ήταν μεγάλη τιμή για το σχολείο μας η προθυμία των καλεσμένων μας και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας.

Όλοι έφυγαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και με λιγότερες απορίες.

Όσες απέμειναν μπορούν να επιλυθούν σε μια επόμενη συνάντηση και άλλων ειδικοτήτων.

Μόνο με τη συνεργασία και την καλοπραοαίρετη διάθεση εκπαιδευτικών και Συλλόγου γονέων μπορούν να υπάρξουν τέτοια αποτελέσματα!!

10-5-2016_MPHIL-LIONHS-BIO CV CV_ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ_ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ_2019 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑ Βιογραφικό Αναστάσιου Ξιάρχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΩΜΑΙΣ ΤΑΜΠΑ Βιογραφικό ΜΑΡΓΕΤΗ Γεωργία Μαντζιάρα_ΣΥΝΤΟΜΟ_ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Γιάννης Χουτόπουλος βιογραφικό ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΕΚΤ ΧΑΤΖ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 3-2-2019