Κοπή Βασιλόπιτας

Ευχαριστούμε θερμότατα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τις βασιλόπιτες και τα δώρα που προσέφερε στους μαθητές και στις μαθήτριες μας με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Επτά τυχεροί μαθητές/τριες και μία καθηγήτρια αποχώρησαν από το σχολείο με φλουρί και δώρο.

Ευχόμαστε και του χρόνου!!!!!!

Συνάντηση των crabs με τον καθηγητή κ. Γεώργιο Νικολακόπουλο

Σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας, τα παιδιά μας που ανήκουν στην ομάδα ρομποτικής crabs του σχολείου μας δέχτηκαν την επίσκεψη του κυρίου Γεώργιου Νικολακόπουλου, καθηγητή στο Lulea University of Technology της Σουηδίας.

 » Διαβάστε περισσότερα

Γιορτή Χριστουγέννων

Η γιορτή Χριστουγέννων του σχολείου μας οργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Γοριδάρη Βασίλειο, θεολόγο, και από τους μαθητές και τις μαθήτριες που θέλησαν να συμμετάσχουν.  Μας παρουσίασαν μια Χριστουγεννιάτικη Κωμωδία της Μαρίας Ν. Κίτρα:  Μας τα παν κι άλλοι

 » Διαβάστε περισσότερα

Ανανέωση εργαστηρίου Πληροφορικής

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα 23/12/2019 τους ολοκαίνουριους  υπολογιστές και τις οθόνες για την ανανέωση του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου μας.

 » Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία σχολείου 23-12-2019

Τη Δευτέρα 23/12/2019 θα γίνει

εκκλησιασμός του σχολείου μας το πρωί και θα ακολουθήσει

Εορτή Χριστουγέννων στο θέατρο του σχολείου μας στις 10.45.

Αμέσως μετά τη λήξη της θα κληρωθούν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Όσοι

 » Διαβάστε περισσότερα

Πενθήμερη εκδρομή Γ τάξης

Από τις 9/12 έως τις 13/12 η Γ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε και  χάρηκε την πενθήμερη εκδρομή της που φέτος είχε ως προορισμό τα Ιωάννινα.

Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές και την ιστορία της Ηπείρου. Επισκέφτηκαν την πόλη, το νησί, τα Ζαγοροχώρια, το Μαντείο

 » Διαβάστε περισσότερα

H βράβευση

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρακολουθήσαμε τη βράβευση των 4 μαθητών μας που ανήκουν στην εθνική ομάδα ρομποτικής το βράδυ της Παρασκευής 13/12/2019 σε ειδική εκδήλωση.

Τα βραβεία παρέδωσε στους μαθητές και στη μαθήτρια μας ο Υφυπουργός Παιδείας συγχαίροντας τους για το έργο τους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν

 » Διαβάστε περισσότερα

Βράβευση των μαθητών και μαθητριών μας που είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρουσίαση Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής και First Global

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την πρόσκληση στην εκδήλωση της Εθνικής Ομάδας Ρομποτικής «First Global Challenge Team Greece», η οποία εκπροσώπησε επίσημα την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής FIRST GLOBAL Challenge στο Ντουμπάι 24-28/10/2019 και κέρδισε

το Χάλκινο Μετάλλιο για τον Μηχανικό Σχεδιασμό

 » Διαβάστε περισσότερα

Δράση της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού 5 Δεκεμβρίου

η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας οργάνωσε ως δράση εθελοντισμού την επίσκεψή της στο Δημοτικό σχολείο Βουλιαγμένης και την παρουσίαση των δράσεων της ρομποτικής, καθώς και την εξοικείωση των μικρών παιδιών με αυτήν.

Η δράση αφορούσε την ΣΤ τάξη του σχολείου.  Τα

 » Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση γονέων

Την Τρίτη 17/12/2019 στις 12.00-14.00 θα γίνει η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων  για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών μας.

Η Διευθύντρια , ο Υποδευθυντής και οι εκπαιδευτικοί  παρακαλούν όλους τους  γονείς και κηδεμόνες να προσέλθουν στο σχολείο μας.