Συμμετοχή του σχολείου μας στη Βραδιά Ερευνητή 2019 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Οι μαθητές/μαθήτριες του σχολείου μας που ανήκουν στην Εθνική ομάδα Ρομποτικής, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας ρομποτικής μας Crabs, θα βρίσκονται στη Βραδιά του Ερευνητή 2019 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

 » Διαβάστε περισσότερα

Μ.Δ. για ποσοστό 5%

ΘΕΜΑ: «Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, έτους 2019»

Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποκτήσει έναν από τους ανωτέρω τίτλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη της προθεσμίας και κατέχουν πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης
2
υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω

 » Διαβάστε περισσότερα

Το κάπνισμα δεν είναι επιτρεπτό στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας, αλλά και να ζητήσουμε τη αρωγή σας, στο ζήτημα του καπνίσματος από τα παιδιά σας στους σχολικούς χώρους, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την ομαλή λειτουργία του σχολείου και την τήρηση τόσο του νόμου, όσο και του σχολικού μας κανονισμού.

 

Σύμφωνα με το Ν. 3420/2005

 » Διαβάστε περισσότερα

Χρήση/κατοχή κινητών στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας, αλλά και να ζητήσουμε τη αρωγή σας, στο ζήτημα της κατοχής και χρήσης κινητών τηλέφωνων από τα παιδιά σας στους σχολικούς χώρους, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την ομαλή λειτουργία του σχολείου και την τήρηση τόσο του νόμου, όσο και του σχολικού μας κανονισμού. 

 

Σύμφωνα

 » Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο οργάνωσης σχολικής ζωής  για το σχολικό έτος  2019-2020

ΜΑΘΗΤΕΣ – ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

  • Οι χώροι του σχολείου είναι ανάγκη να διατηρούνται καθαροί και να μην καταστρέφονται για να εξασφαλίζουν την ποιότητα του σχολικού χώρου. Τα εποπτικά μέσα της σχολικής περιουσίας επίσης.   Σε περίπτωση που υπάρξει καταστροφή, οι υπαίτιοι θα αναλαμβάνουν την αποκατάστασή τους.
  • Η έγκαιρη προσέλευση των μαθητών και των

     » Διαβάστε περισσότερα

Καλωσόρισμα μαθητών

Καλωσορίζουμε τους μαθητές της Α τάξης στην πρώτη τους χρονιά σε μια βαθμίδα που θα είναι πολύ καθοριστική για τις αποφάσεις της ζωής τους,  μια βαθμίδα που επειδή είναι η τελευταία είναι και πολύ σημαντική!

Καλοδεχόμαστε ξανά τους αγαπημένους μας μαθητές της β τάξης, καθώς και όσους μαθητές ήρθαν στο σχολείο

 » Διαβάστε περισσότερα

Αγιασμός και έναρξη σχολικής χρονιάς

Με κάθε επισημότητα έγινε ο αγιασμός στο σχολείο μας.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν γονείς και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής που ευχήθηκαν στα παιδιά μας καλή πρόοδο.

 » Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει την Τετάρτη 11/9/2019 στις 10 το πρωί.  Μετά τη λήξη του αγιασμού οι μαθητές  και οι μαθήτριες θα πάρουν βιβλία και πρόγραμμα.

Παρακαλούνται οι μαθητές/μαθήτριες να βρίσκονται στο σχολείο στις 9.30 με τις σχολικές τους τσάντες ή κάποια άλλη πάνινη τσάντα για τη μεταφορά των βιβλίων

 » Διαβάστε περισσότερα