Νίκη της μαθήτριας μας στην Α φάση αγώνων κλασσικού αθλητισμού

Η μαθήτρια μας Λ.Δ. της Γ τάξης πήρε την πρώτη θέση στην Α φάση των πανελλήνιων σχολικών αγώνων στίβου 3.000 μέτρων. Μας έκανε ιδιαίτερα περήφανους.

Τη μαθήτρια συνόδευσε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής του σχολείου κ. Κωστομοίρη.

 » Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντική εργασία της Ομάδας Ρομποτικής

Η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας προσέφερε εθελοντική εργασία στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής που έγινε στη Θεσσαλονίκη.  Τα παιδιά μας συνοδευόμενα από γονείς εργάστηκαν σκληρά 4 ημέρες βοηθώντας τις ομάδες και ζώντας από κοντά την εμπειρία του διαγωνισμού.

 » Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχή μαθητή μας στο διαγωνισμό blue arrow

O μαθητής μας Κ.Δ. της Α τάξης συμμετείχε στο διαγωνισμό blue arrow μαζί με την ομάδα του Γυμνασίου Βουλιαγμένης.  Η συμμετοχή του γίνεται με πολύ δικό του προσωπικό κόπο  καθώς εργάζεται σκληρά με την ομάδα όλη τη χρονιά.

Η συμμετοχή τους απέσπασε θετικά σχόλια καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα βελτιωμένη αυτήν τη χρονιά.

 » Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Τετάρτη 20 ως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση

Εκπαιδευτική εκδρομή περιβαλλοντικής ομάδας – προσφορές

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΠΡΑΞΗ 5η
Στη Βουλιαγμένη και στο Γραφείο της Διεύθυνσης του ΓΕΛ Βουλιαγμένης, σήμερα Παρασκευή 28/2/2019 και ώρα 12:30 μ.μ συγκροτήθηκε η Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού που θα γίνει σήμερα και ώρα 13:30 μ.μ., στο γραφείο της Διευθύντριας σύμφωνα με την αναρτημένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων με αρ. πρωτ. 102/25-2-2019.

 » Διαβάστε περισσότερα

Διδακτική επίσκεψη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Μετά από αίτημα των μαθητών μας της Γ τάξης οργανώθηκε επίσκεψη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη.  Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της και φιλοξενήθηκαν στους χώρους της σχολής. Επιπλέον ξεναγήθηκαν στο Μουσείο.

Η επίσκεψη αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στο να εμπλουτίσουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και τις επιλογές τους

 » Διαβάστε περισσότερα

Σκακιστικό Τουρνουά

Η Λογοτεχνική ομάδα του σχολείου μας σε ρόλο εθελοντή και διοργανωτή -για τη συμμετοχή των μαθητών Λυκείου- ο ΟΑΠΠΑ και ο σκακιστικός σύλλογος Λεύκιππος οργάνωσαν στο Λύκειο μας σκακιστικό τουρνουά για μαθητές και μαθήτριες από το Νηπιαγωγείο ως το Λύκειο.  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 170 παιδιά πήραν μέρος.  Το

 » Διαβάστε περισσότερα

Διδακτική Επίσκεψη Β τάξης

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησαν την πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας.  Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια επιθυμία των παιδιών, όταν για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή με την Κρατική Ορχήστρα μέσα από το πρόγραμμα του Δήμου μας!!

Εκπληρώθηκε λοιπόν και

 » Διαβάστε περισσότερα