Το σχολείο μαςΛήψη αρχείου

Με λογισμό και με όνειρο    Διονύσιος Σολωμός

Οι στίχοι του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού καθοδηγούν το ταξίδι μας στη γνώση και στην εκπαίδευση των μαθητών μας.

Καλωσορίζουμε τους μαθητές της  Α τάξης στην πρώτη τους χρονιά σε μια βαθμίδα που θα είναι πολύ καθοριστική για τις αποφάσεις της ζωής τους, μια βαθμίδα που επειδή είναι η τελευταία είναι και πολύ σημαντική.

Καλοδεχόμαστε ξανά τους αγαπημένους μας μαθητές της Β τάξης, καθώς και όσους μαθητές ήρθαν στο σχολείο μας φέτος με μετεγγραφή.

Τέλος, παιδιά μας της Γ τάξης, κλείνει φέτος για εσάς μια γόνιμη τριετία. Βρίσκεστε σε μια χρονιά εφαλτήριο για το Πανεπιστήμιο αλλά και την περαιτέρω ζωή σας. Πρέπει να προσδιορίσετε τους στόχους σας για τη ζωή με μεγάλη σοβαρότητα και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας στηρίξουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Αγαπημένοι μας μαθητές, το σχολείο είναι εδώ για να δημιουργεί πρότυπα και ευκαιρίες. Κάθε επιτυχία είναι εφαλτήριο για μια νέα επιτυχία, ενώ κάθε αποτυχία είναι ευκαιρία για να διορθωθούν τα λάθη και να γίνουμε καλύτεροι. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας και εγώ θα είμαστε εδώ σύμβουλοι και συμπαραστάτες σε ό,τι χρειαστείτε.

Εσείς είσαστε οι πρώτοι που πρέπει να διαφυλάξετε τα όνειρα σας και τους στόχους σας και να συνεργαστείτε μαζί μας για μια πολύ καλή λειτουργία του σχολείου. Αυτό και περιμένουμε να πράξετε.

Καμαρώνουμε για τις ομάδες μας με πλούσια δράση:  θεατρική, λογοτεχνική, περιβαλλοντική, μουσική, ομάδα ρομποτικής, φόρμουλα 1, ομάδα τοπικής ιστορίας, φωτογραφίας.

Στον προγραμματισμό μας περιλαμβάνονται εκπαιδευτικές εμπειρίες:  ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες ,  διοργάνωση Ημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού,  διοργάνωση Φεστιβάλ Ρομποτικής, Σκακιστικού Τουρνουά,  μαθητικά άρθρα σε εφημερίδες, επισκέψεις σε ΚΠΕ,  φιλοξενία του Λυκείου Mysen από τη Νορβηγία

Συμμετέχουμε με διακρίσεις σε:  μαθητικά Ευρωπαϊκά συνέδρια Αθήνα, Βελιγράδι, Βενετία,  διαγωνισμούς Euroscola και ΘΑΛΗΣ ,  σε Συνδιασκέψεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων,  σε Διαγωνισμούς Ρομποτικής και  Formula 1,  στον Οικονομικό Διαγωνισμό ΕΡΜΗΣ και στην Εικονική επιχείρηση ΣΕΝ (JA EUROPE),  στην Οικονομική Ολυμπιάδα,   στους σχολικούς αθλητικούς αγώνες της περιφέρειας.

Σας καλούμε μαζί μας συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι στη γνώση!

Η Διευθύντρια

Νίκη Μανώλη  και ο σύλλογος καθηγητών