Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (1/10/2018)

Οκτ 201810

Φέτος η 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την 28η Σεπτεμβρίου 2018.

Τελικά, λόγω ανωτέρας βίας, οι δράσεις μεταφέρθηκαν την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια της ημέρας επισκέφθηκαν το σχολείο μας οι αθλητές του παραολυμπιακού αθλήματος Boccia Παναγιώτης Σουλάνης-πρώην μαθητής του σχολείου μας- και Νίκος Μπουλούκος.

Οι αθλητές, με πολλές διακρίσεις μέσα και έξω από την Ελλάδα, έκαναν μια επίδειξη των ικανοτήτων τους στους μαθητές, πολλοί από τους οποίους ήδη ασχολούνται με το άθλημα στα πλαίσια του σχολείου αλλά και σε συλλόγους Boccia.

Στη συνέχεια την σκυτάλη παρέλαβαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Αρχίσαμε με σκυταλοδρομίες:  video: Σκυταλοδρομίες

μεταφορά μπάλας ή φασουλοσάκουλων ανάλογα των δυνατοτήτων των παικτών

Μετά παιχνίδια στόχου με φασουλοσάκουλα και μικρές μπάλες.

Πέρασμα στεφανιού σε κλειστούς κύκλους.

Μπάντμιντον

Προσαρμοσμένο Βόλλευ με μπαλόνια.

Σε όλα τα παιχνίδια συμμετείχαν σε μικτές ομάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί , ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, ειδικό βοηθητικό προσωπικό και οι νοσηλευτές του σχολείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων