Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (7-5-2018)

Μαΐ 20189

 

Παρ όλες τις δυσοίωνες καιρικές προγνώσεις και τη χθεσινοβραδινή νεροποντή, ο καιρός μας έκανε τελικά το χατήρι και απολαύσαμε σήμερα μία συναρπαστική περιήγηση στο Αττικό ζωολογικό πάρκο με ήλιο και ευχάριστες ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Ξεχωρίσαμε τη γνωριμία με τους λεμούριους και τη… συνομιλία με τα ιδιαίτερα «κοινωνικά» παγόνια τα οποία ήταν εκεί για να μας καλωσορίσουν αλλά και να μας πουν ένα τελευταίο αντίο κατά την επιβίβαση μας στα σχολικά….

Υποσχεθήκαμε να το επαναλάβουμε!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων