Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Μπορείς κι εσύ!» (21/2/2018)

Φεβ 201822
Το “Μπορείς και εσύ!” είναι ένα πρόγραμμα που αφορά στην ενεργοποίηση και κοινωνική ενσωμάτωση ΑμεΑ μέσα από τη σύνδεσή τους με ΑμεΑ-πρότυπα (μέντορες).
Πραγματοποιείται από το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “The Tipping Point” σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».
Σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε ΑμεΑ να γνωρίσουν, να συζητήσουν και να εμπνευστούν από ΑμεΑ-πρότυπα (μέντορες), που παρά τις δυσκολίες τα έχουν καταφέρει.
Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω live video σε προγραμματισμένες 20-30λεπτες συνεδρίες από την άνεση της τάξης. Μπορείτε να δείτε τους μέντορες του “Μπορείς και εσύ!”, εδώ.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης”, που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 22/09/1971: Η κηδεία του νομπελίστα ποιητή Γιώργου Σεφέρη εξελίσσεται σε διαδήλωση κατά της χούντας.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων