Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Κοπή της βασιλόπιτας (29/1/2018)

Ιαν 201829

Σήμερα, εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονεις του σχολείου μας, είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με την φροντίδα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Ο τυχερος μαθητής μας, που του έτυχε το φλουρί, παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, επισημαίνοντας οτι είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε οτι στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες, σε κάθε προσπάθεια του σχολείου μας.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 27/09/2004: Νταλίκα συγκρούεται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο 173o χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα 7 μαθητές του Λυκείου Φαρκαδόνας να σκοτωθούν και 23 να τραυματιστούν.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων