Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή (22/12/2017)

Δεκ 201727

Παρασκευή 22/12/2017 και στο γυμναστήριο του ειδικού, παρόλη την ψύχρα του καιρού, είχαμε απ όλα…διάθεση, όρεξη, εκπλήξεις και προπάντων «ζεστασιά».

…είχαμε όμως και δύο Άγιους Βασίληδες, που…κατέβηκαν από ψηλά!

…είχαμε και πάρα πολλά δώρα, για παιδιά και για ενήλικες.

…είχαμε και παραμυθά, που ξεκίνησε με το υποσχόμενο «μιά φορά κι έναν καιρό» και τελείωσε με το αισιόδοξο «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

…είχαμε και  θεατρική παράσταση, «Ξημερώνει πάλι παραμονή», από τους μαθητές της Β λυκείου του 2 ου λυκείου της Ηλιούπολης.

…είχαμε και χαμόγελα, πολλά χαμόγελα!

…είχαμε όμως κι έναν σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, δίπλα μας, αρωγό!

Καλές γιορτές!

 

από κάτω από: ΕΟΡΤΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Σχολικό έτος 2017-2018| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή (22/12/2017)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Ιστορικό

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων