Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο θεματικό πάρκο «οι Μυστικοί Κόσμοι» του Ευγένιου Τριβιζά (18/12/2017)

Δεκ 201718

Με όλους τους μαθητές μας επισκεφθήκαμε σήμερα το Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγευτικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά.

Μία συναρπαστική διαδραστική εμπειρία, μέσα από την αστείρευτη φαντασία του γνωστού παραμυθά.

Μικροί και μεγάλοι, αφού πήραμε τα διαβατήριά μας από τον Σταθμάρχη, επιβιβαστήκαμε στο «Τρένο που πάει παντού», ξεκινώντας ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας.

Όλοι ήταν εκεί…ο Πίκος Απίκος, η Μάγισα Φρικαντέλα και το κάστρο της, ο Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι και τα 3 λυκάκια, τα 33 ροζ ρουμπίνια, το Τσίρκο του Μανόλη, το Νησί των Πυροτεχνημάτων, το μέγαρο της Δόνας Τερηδόνας, ο κόσμος της Φρουτοπίας.

Όλα ήταν παραμυθένια και…..ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων