Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου (5/12/2017)

Δεκ 20177

Οι μαθητές και οι σύλλογοι γονέων των 1ου, 7ου, 8ου, 10ου, 11ου, 17ου και 21ου δημοτικών, καθώς και των 1ου, 2ου, 8ου, 21ου νηπιαγωγείων  Ηλιούπολης, αφού κατάφεραν να μαζέψουν τον απαραίτητο αριθμό από πλαστικά καπάκια, συνεργάστηκαν με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή» ( http://www.troxaia-atiximata.gr/ ), ώστε να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Επικοινώνησαν με το σχολείο μας, θέλοντας να το δωρίσουν  σε μαθητή μας, που εμεις γνωρίζαμε οτι πραγματικά θα το είχε ανάγκη.

Έτσι λοιπόν και δια μέσου των φυσικοθεραπευτών και της κοινωνικής υπηρεσίας του σχολείου μας, φτάσαμε αισίως στην Τρίτη 5/12/2017, όπου και έγινε η παράδοση του στην μαθήτρια μας, παρουσία του γονέα της, εκπροσώπου του συλλόγου «Αγάπη για Ζωή», καθώς και μαθητών και γονέων του 17ου δημοτικού σχολείου της Ηλιούπολης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους καινούργιους μας φίλους και ως σχολείο και εκ μέρους της οικογένειας της μαθήτριάς μας, γι αυτή τους την πρωτοβουλία και προσφορά!

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων