Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα Λιναρδάτου στο Ειδικό 28/1/2012

Νοέ 201723

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, μαθητές των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια της οποίας, το σχολείο τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά στους μαθητές του Ειδικού σχολείου, ενός αναπηρικού ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου αξίας 2000 €.

Το συγκεκριμένο ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, θα χρησιμοποιηθεί από μαθητές του σχολείου, κάτω από την επίβλεψη και την καθοδήγηση των φυσικοθεραπευτών. Σκοπός και στόχος είναι να εκπαιδευτούν στη χρήση του και να αποκτήσουν την δυνατότητα της ανεξάρτητης μετακίνησης, κάτι το οποίο στερούνται λόγω των πολλαπλών κινητικών προβλημάτων τους.

Για την αγορά του αμαξιδίου διατέθηκε μέρος των εσόδων από το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar 2012 των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Οι μαθητές του σχολείου είχαν επίσης την ευκαιρία να παίξουν με τους συνομήλικούς τους το παραολυμπιακό άθλημα «Boccia», προσφέροντας τους μεγάλη χαρά αλλά και αποκομίζοντας μια πλούσια σε συναισθήματα εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 17/01/1923: Υπογράφεται στη Λοζάννη η Συνθήκη ανταλλαγής πληθυσμών, αιχμαλώτων και πολιτικών ομήρων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων