Στα πλαίσια της συνδιδασκαλίας που γίνεται με το 2ο ΓΕΛ Ηλιούπολης και του Ειδικού ΓΕΛ Αθηνών, τα παιδιά μας συμμετείχαν σε δύο δράσεις που σχετίζονται με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Η 1η δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/3/2023. Τα παιδιά με βασικό άξονα συνομιλίας τον έρωτα, την αγάπη και την φιλία, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ποιήματα, τραγούδησαν και «κατασκεύασαν» μια ιστορία αγάπης όλοι μαζί.
Στη 2η συνάντησή μας την Παρασκευή 31/3/2023, που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Κιντή με αφορμή το θέμα μας που ήταν ο ελεύθερος χρόνος και πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε καλύτερα, συμμετείχαμε σε ένα ιδιαίτερο «πικ-νικ» και πραγματικά απολαύσαμε τον ελεύθερο χρόνο που είχαμε μαζί. Παίξαμε παιχνίδια ενσυναίσθησης και ταξιδέψαμε νοητά σε πολλές χώρες μέσα από ένα ιδιότυπο παιχνίδι ρόλων και καρτών μίμησης και αναπαράστασης. Και στο τέλος απολαύσαμε όλα τα ωραία εδέσματα που είχε φέρει ο καθένας υπό τη μουσική συνοδεία της κιθάρας που έπαιξαν για εμάς οι φοιτητές-συνεργάτες που κάνουν την πρακτική τους στο σχολείο μας αυτή την περίοδο.
Ήταν πραγματική απολαυστική δράση για όλους και πετύχαμε στο έπακρο το σκοπό της συμπερίληψης.
















