Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε» (28-6-2022)

Ιούν 202228
Βραβείο Ποιητικής Εμψύχωσης για το Ειδικό Γενικό Λύκειο Αθηνών !
Οι μαθητές μας του τμήματος Β1 Λυκείου υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το πολιτιστικό πρόγραμμα Κουκλοπαίζουμε.
Κατασκεύασαν θεατρικές κούκλες χρησιμοποιώντας εφημερίδες και δούλεψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς την εμψύχωση, τη δημιουργία ενός σεναρίου και δημιούργησαν μια ταινία με τις κούκλες πρωταγωνιστές ενός σεναρίου δικού τους με βιωματικό χαρακτήρα.
Έλαβαν μέρος σε πανελλήνιο διαγωνισμό και διακρίθηκαν για την εμψύχωση που πέτυχαν η οποία χαρακτηρίστηκε συγκινητική και η καλύτερη !!!
από κάτω από: ΕΟΡΤΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Σχολικό έτος 2021-2022| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε» (28-6-2022)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Αρχείο

Σαν σήμερα

4/10/1908: Η Κρήτη επαναστατεί και κηρύσσει την ένωσή της με την Ελλάδα, η οποία, όμως, θα έρθει τέσσερα χρόνια αργότερα.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων