Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Συνδιδασκαλία (22-6-2022)

Ιούν 202222

Τη φετινή χρονιά πραγματοποιήσαμε με τη βοήθεια του 2ου ΓΕΛ Αθηνών μια διαφορετική προσέγγιση και διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών προσανατολισμού της Γ Λυκείου.

Μέσα από παιχνίδια γνωριμίας και φιλοσοφίας, θεατρικά δρώμενα, κυνήγι θησαυρού και αναζήτησης των ουσιαστικών εννοιών του μαθήματος, ακολουθήσαμε την εκπαιδευτική διαδικασία και φέραμε κοντά παιδιά με διαφορετικές δυσκολίες και δυνατότητες, εφαρμόζοντας στην πράξη την έννοια της συμπερίληψης.

link: video Συνδιδασκαλία

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνδιδασκαλία (22-6-2022)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Αρχείο

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων