Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη (19-10-2021)

Οκτ 202129

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου ένα τμήμα Γυμνασίου και ένα τμήμα του Λυκείου μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και παρακολούθησαν μια βιωματική ξενάγηση μέσω του πλήθους των εκθεμάτων του.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στα πλαίσια του εορτασμού για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα Δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού self test και χρήση μάσκας), βάσει των οδηγιών για επίσκεψη σε κλειστούς χώρους.

από κάτω από: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, Σχολικό έτος 2020-2021| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη (19-10-2021)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Αρχείο

Σαν σήμερα

2/12: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας
Η 2α Δεκεμβρίου υιοθετήθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας το 1949 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Παρά τους αγώνες αιώνων, η δουλεία δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς στον κόσμο μας. Μορφές της δουλείας αντιστέκονται, όπως η καταναγκαστική εργασία, η παιδική εργασία, το εμπόριο λευκής σαρκός και η διακίνηση των λαθρομεταναστών.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων