Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021, το Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Αθηνών συμμετείχε με 24 μαθητές και 4 εκπαιδευτικούς.
Πολύτιμη συμβολή στην τέλεση της παρέλασης είχαν και 22 μαθητές Λυκείου από το όμορο 2ο Λύκειο Ηλιούπολης. Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου προσήλθαν εθελοντικά και με σκοπό να συνοδέψουν τους μαθητές του σχολείου μας.
Προηγήθηκαν της παρελάσεως δύο 2ωρες συνάντησεις των μαθητών των δύο σχολείων με σκοπό τη γνωριμία τους, την ενημέρωση τους για θέματα που αφορούν την αναπηρία αλλά και πρόβας για την μέρα της εθνικής επετείου.
Η συμπεριληπτική συνεργασία αυτή διεξήχθη με επιτυχία και έληξε με την αυτόβουλη επιθυμία των μαθητών για ανανέωση της συνεργασίας τους κατά την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.


















