Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ (18-10-2021)

Οκτ 202119

Tο Ειδικό Γυμνάσιο και Ειδικό ΓΕΛ Αθηνών μετέχει στην πραγματοποίηση του Erasmus+ project, KA 229 με τίτλο: Building the inclusive and creative school for the future (2019-1-RO01-KA229-063176).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα σχολεία Liceul cu Program Sportiv Roman, το Argrupamento de Escola Francisco de Hollanda- Guimaraes- Portugal, το Whitefield academy Trust – London- U.K και IE-Mae de Deu del Portal Bateea – Spain.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το C2-Short-term joint staff training event  με τίτλο “Developing emotional intelligence creativity and independent thinking through e-twinning”, με εκπαιδευτικούς από τα συμμετέχοντα σχολεία, το χρονικό διάστημα  20 – 25  Σεπτεμβρίου 2021.

Το πρόγραμμα είχε την απεριόριστη υποστήριξη των αρμοδίων φορέων του δήμου Ηλιούπολης. Ολοκληρώθηκε με επίσκεψη των συμμετεχόντων στο δημαρχείο της Ηλιούπολης, όπου ακολούθησε συζήτηση για την πορεία του και έγινε η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης από το δήμαρχο κ. Χατζηδάκη και την αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου κ. Χωματά.

 

από κάτω από: ΕΟΡΤΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Σχολικό έτος 2021-2022| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ (18-10-2021)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Αρχείο

Σαν σήμερα

5/12: Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη
Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το 1985, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων