Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο του Διονύσου (26-5-2021)

Μαΐ 202126

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 τα τμήματα α1 και γ Γυμνασίου, καθώς και το Α1 Λυκείου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος Διάζωμα, «τα αμαξίδια στο Αρχαίο θέατρο», επισκέφθηκαν το Αρχαίο θέατρο του Διονύσου.

link: Θέατρο του Διονύσου

Οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους κατάφεραν να δουν το αρχαίο θέατρο από κοντά και να παρατηρήσουν τον τόπο που διεξάγονταν οι αρχαίες τραγωδίες που έχουν διδαχθεί ή θα διδαχθούν στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων