Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

«Οι ήρωες του 1821 ζωντανεύουν το 2021» (26-5-2021)

Μαΐ 202126

Τα καταφέραμε και φέτος παρ όλες τις δυσκολίες. Μέσα απο τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα « Η πόλη, το παιδί και τα μνημεία» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, για 3η συνεχόμενη χρονιά, γνωρίσαμε τους ήρωες του ’21 και τους μεταφέραμε στη σύγχρονη εποχή μέσα από τα δικά μας μάτια.

link : «Οι ήρωες του 1821 ζωντανεύουν το 2021»

Διασκεδάσαμε, μάθαμε, κουραστήκαμε και νιώσαμε λίγο «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώσαμε αυτή τη σχολική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων