Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Μικροί συγγραφείς-«Το τέλος του κορονοϊού» (15-1-2021)

Ιαν 202119

link : «Το τέλος του κορονοϊού» (κόμικ)

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών της λογοθεραπείας και της εργοθεραπείας με στόχο την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων συνεργάστηκαν οι μαθητές του τμήματος π1, Νικηφόρος  Γ. και Κωνσταντίνος Ε. με τη Λογοθεραπεύτρια Όλγα Λιάτσου και την Εργοθεραπεύτρια Ευφημία Χαλδαίου.

Στα πλαίσια των συνεδριών οι μαθητές ήρθαν κοντά, αντάλλαξαν απόψεις, συζήτησαν και άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη για τη δημιουργία του κόμικ «Το τέλος του κορονοϊού».

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 27/02/380: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος, με έδικτό του (διάταγμα) αναγνωρίζει τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων