Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Αναζητώντας τον Άγιο Βασίλη στο Ει-δικό μας! (22-12-2020)

Δεκ 202022

 

link: Θεατρικό-Χριστουγεννιάτικη γιορτή μέρος 1ο

link: Θεατρικό-Χριστουγεννιάτικη γιορτή μέρος 2ο

Σ’ αυτή τη διαφορετική καθημερινότητα, εμείς αποφασίσαμε να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να διοργανώσουμε τη γιορτή μας.

Έτσι,  προβλήθηκε στο σχολείο μας η θεατρική παράσταση «Τί τρέχει με τον Άι Βασίλη;» , βασισμένη στο βιβλίο της κ. Μαρίνας Γιώτη, με τον ομώνυμο τίτλο. Σε αυτή συμμετείχαν οι μαθητές των τμημάτων απ1, απ2 και α1 του Γυμνασίου.

Μία διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία που μας βοηθά να πιστέψουμε στην κρυμμένη δύναμη και τα ταλέντα που όλοι έχουμε. Έτσι μπορούμε να κάνουμε το απίθανο, ΠΙΘΑΝΟ!

Στην γιορτή συμμετείχαν μαθητές από τα τμήματα Α1 και Β1 του Λυκείου, που μας μετέδωσαν το πνεύμα των γιορτών, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

 

Καλές γιορτές σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 27/02/380: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος, με έδικτό του (διάταγμα) αναγνωρίζει τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του ρωμαϊκού κράτους.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων