Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Ολοκλήρωση του Έργου Open Schools for Open Societies/OSOS – Επόμενα βήματα για το R4C – Reflecting for Change (8-9-2020)

Οκτ 20208
Προς:

Διευθυντές/Διευθύντριες των  Σχολείων του Έργου OSOS

Συντονιστές/συντονίστριες Παιδαγωγικών Ομάδων των ως άνω  σχολείων

Παιδαγωγικές Ομάδες των ως άνω σχολείων

Αθήνα, 25/9/2020

Αγαπητοί/Αγαπητές συνάδελφοι
Κατόπιν της έναρξης τηςτρέχουσας σχολικής χρονιάς και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού έργου OSOS κατά την προηγούμενη, με εγκωμιαστικά σχόλια από την ευρωπαϊκή κοινότητα, θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχηθούμε «Καλή σχολική χρονιά» και να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή και τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια του προγράμματος, που χωρίς αυτές δε θα είχε τόσο αποτελεσματικά συντελεστεί.
Το πιο σημαντικό είναι ότι, αποσκοπώντας στη βιωσιμότητα και στην επεκτασιμότητα του έργου OSOS, από πλευράς ΙΕΠ εγκρίθηκε η συμμετοχή στο έργο ReflectingforChange(ακρ.R4C),στο πλαίσιο του προγράμματοςErasmus+, από κοινού με έξι (6) χώρες. Σκοπός του προγράμματος είναιη επικαιροποίηση της εκπαιδευτικής πολιτικής όσον αφορά τον σχεδιασμό ενός μοντέλου καινοτομίας για τα σχολεία ως οργανισμούς μάθησης. Στο έργο αυτό, θα επιλεγούν να συμμετάσχουν, από το σχολικό έτος 2020-2021, 300 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 300 διευθυντές, 1.500 εκπαιδευτικούς και 15.000 μαθητές/μαθήτριες, απότρεις χώρες και συγκεκριμένα: τηνΕλλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία, λόγω της καίριας και αποτελεσματικής συμμετοχής τους στο συναφές έργοOSOS.
Στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο σας, λόγω της πρότερης εμπειρίας και της ενεργούς συμμετοχή σας στο έργο OSOS, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στη συνέχεια στο έργοReflectingforChange(abbrR4C), το οποίο και αποτελεί τη συνέχεια του Έργου OSOS.
Για τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να επιβεβαιώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στο έργο αυτόαπαντώντας θετικά στο παρόν μήνυμα, μέσω της φόρμας στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο:
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την πρότερη συνεργασία μας και ευελπιστούμε στη συνέχισή της στο μέλλον.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση
Από την Ομάδα OSOS του ΙΕΠ
    Γεωργία Φέρμελη Σύμβουλος Α΄ Ι.Ε.Π., Υπεύθυνη Διαχειρίστρια/ Ερευνήτρια του Έργου OSOS
    Κωσταντίνος Στουραΐτης, Σύμβουλος Α΄ Ι.Ε.Π., Ερευνητήςτου Έργου OSOS
    Ελένη Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Β΄ Ι.Ε.Π., Ερευνήτρια του Έργου OSOS
    Εμμανουήλ Σπανουδάκης, αποσπασμένος εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π., Ερευνητής του Έργου OSOS

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων