Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Πρόσκληση προς τους γονείς για τη σχολική χρονιά 2020-2021 (30-9-2020)

Σεπ 202030

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 Αγαπητοί γονείς,

με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί σε μια συνάντηση γνωριμίας με το σχολείο μας.

Οι Εκπαιδευτικοί, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Φυσιοθεραπευτής, Λογοθεραπεύτρια, Εργοθεραπεύτρια, Νοσηλεύτρια) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό του σχολείου θα είναι στη διάθεσή σας για την απαραίτητη ενημέρωση.

Θα χαρούμε να σας δούμε και να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς για τη φετινή σχολική χρονιά.

Για λόγους προστασίας και τήρησης των νέων μέτρων θα σας παρακαλούσαμε να προσέλθετε στο Γυμναστήριο, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Ημερομηνίες συναντήσεων:

Α Γυμνασίου:  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

Β και Γ Γυμνασίου:  Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Όλες οι τάξεις του Λυκείου:  Παρασκευή 9 Οκτώβρη

 

Από τη Διεύθυνση

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων