Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Αγιασμός στο Ειδικό (18-9-2020)

Σεπ 202019

Με ένα διαφορετικό, από τα προηγούμενα χρόνια αγιασμό, ξεκίνησε  και τυπικά η νέα σχολική χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς τα μέτρα για την διασπορά του κορωνοϊού, θα αφήσουν, όπως όλα δείχνουν, το αποτύπωμα τους στο σχολικό έτος 2020-2021.

Το  πρωτόκολλο τηρήθηκε αυστηρά, με ευρεία χρήση της μάσκας.

Οι  μαθητές παρέμειναν στα τμήματα, αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό, με τον ιερέα να πραγματοποιεί αγιασμό σε κάθε  τμήμα ξεχωριστά.

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 22/10/1929: Προβάλλεται στον κινηματογράφο «Αττικόν» των Αθηνών η πρώτη ομιλούσα κινηματογραφική ταινία, το αμερικανικό μιούζικαλ «Φοξ Φόλλις»

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων