Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο (3-2-2020)

Φεβ 202015

Τη Δευτέρα 3/2/2020  οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα » Το παιδί, η πόλη & τα μνημεία» ξεναγήθηκαν στο χώρο του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστάσιου – που από το 2004 λειτουργεί ως παράρτημα της βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων- από την κ. Ειρήνη Γρατσία ( υπεύθυνη αρχαιολόγο της Monumenta) και την κ. Δήμητρα Καραμπαμπά ( υπεύθυνη της Μπενακείου Βιβλιοθήκης).
Οι μαθητές περιηγήθηκαν στους εκθεσιακούς χώρους ενώ ιδιαίτερα τους άρεσαν οι χώροι του Αναγνωστηρίου και των σπάνιων συλλογών του Γ. Ψυχάρη και του Εμ. Μπενάκη.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 22/10/1929: Προβάλλεται στον κινηματογράφο «Αττικόν» των Αθηνών η πρώτη ομιλούσα κινηματογραφική ταινία, το αμερικανικό μιούζικαλ «Φοξ Φόλλις»

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων