Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο Μουσείο Βορρέ (11-2-2020)

Φεβ 202015

Την Τρίτη 11/2, τρεις τάξεις του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Μουσείο Βορρέ στην Παιανία.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος «Σ.Κ.Ε.Π…Σου διαφορετικά» που υλοποιήθηκε από το σωματείο Σ.Κ.Ε.Π. (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και νέους).
Οι μαθητές μας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό εικαστικό πρόγραμμα «Αποτυπώματα» μαζί με μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Κεντρικός άξονας της δράσης ήταν η διαδραστική συνεργασία νέων με αναπηρία και μαθητών της συμβατικής εκπαίδευσης.
Σκοπός η ευαισθητοποίηση και η κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων, διότι ένας ευαισθητοποιημένος μαθητής του σήμερα, είναι ένας ενεργός πολίτης του αύριο.
Η δράση είχε ουσιαστική επιτυχία και οι μαθητές συνεργάστηκαν άψογα.
Η χαρά τους άλλωστε, φαίνεται στις φωτογραφίες!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 22/10/1929: Προβάλλεται στον κινηματογράφο «Αττικόν» των Αθηνών η πρώτη ομιλούσα κινηματογραφική ταινία, το αμερικανικό μιούζικαλ «Φοξ Φόλλις»

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων