Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Tαινία animation «Tο αγόρι και ο κόσμος» του Ale Abreu (Βραζιλία) (11-11-2019)

Νοέ 201912

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου το πρωί στις 08:30, στα πλαίσια των μαθημάτων κινηματογραφικής εκπαίδευσης του Νεανικού πλάνου, παρουσιάστηκε στους μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου Αθηνών και του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης η πολυβραβευμένη ταινία animation «Tο αγόρι και ο κόσμος» του Ale Abreu (Βραζιλία).

Στο σχολείο μας παρευρέθηκε και  προλόγισε την ταινία ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Νεανικού Πλάνου κ. Κώστας Κορρές.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

KατηγορίεςΣαν σήμερα

  1. 29/01/1983: Η Ελλάδα αναγνωρίζει στις γυναίκες ίσα δικαιώματα, με την αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων