Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Tαινία animation «Tο αγόρι και ο κόσμος» του Ale Abreu (Βραζιλία) (11-11-2019)

Νοέ 201912

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου το πρωί στις 08:30, στα πλαίσια των μαθημάτων κινηματογραφικής εκπαίδευσης του Νεανικού πλάνου, παρουσιάστηκε στους μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου Αθηνών και του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης η πολυβραβευμένη ταινία animation «Tο αγόρι και ο κόσμος» του Ale Abreu (Βραζιλία).

Στο σχολείο μας παρευρέθηκε και  προλόγισε την ταινία ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Νεανικού Πλάνου κ. Κώστας Κορρές.

από κάτω από: ΕΟΡΤΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Σχολικό έτος 2019-2020| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Tαινία animation «Tο αγόρι και ο κόσμος» του Ale Abreu (Βραζιλία) (11-11-2019)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Αρχείο

Σαν σήμερα

5/12: Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη
Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη το 1985, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων