Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Εορτασμός Εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου

Οκτ 201931

Ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου συμπληρώθηκε και φέτος με την κατάθεση στεφάνων την Παρασκευή 25/10/2019 και την παρέλαση όλων των σχολείων και τοπικών συλλόγων του Δήμου μας. Έτσι την Παρασκευή τμήμα των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση, μετά το τέλος της σχολικής γιορτής, συγκεντρώθηκαν μαζί με μαθητές άλλων δύο σχολείων στην πλατεία Ηρώων και κατέθεσαν στεφάνι.

Η μεγάλη παρέλαση του Δήμου μας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις 28/10/2019.` Από το σχολείο μας παρέλασαν 25 μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου συνοδευόμενοι -σε ένα πλαίσιο φιλίας και συνεργασίας- από δεκαπέντε μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης και  τρεις μαθητές από το 4ο ΓΕΛ Ηλιούπολης.

Οι μαθητές με επικεφαλής τους γυμναστές μας κ. Δρουβέλη και κ. Καπότη  διέσχισαν με καμάρι τη λεωφόρο Ειρήνης λαμβάνοντας τα χειροκροτήματα του κόσμου και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία.

Σημαντική αλλαγή της φετινής χρονιάς ήταν ότι το σχολείο μας «άνοιξε» φέτος την παρέλαση περνώντας τιμητικά πρώτο.

 

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 28/09/2000: Ο Κώστας Κεντέρης κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, με χρόνο 20.09 .

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων