Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης (9-10-2019)

Οκτ 20199

Σήμερα το ημερολόγιο έγραφε επίσκεψη στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Α. Τρίτσης.

Στα πλαίσια του προγράμματος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας « Τα πουλιά στην πόλη»  είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το κέντρο Προσανατολισμού και Ενημέρωσης και να περιηγηθούμε στην « Διαδρομή της λίμνης».

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής μας μάθαμε για το οικοσύστημα του πάρκου και την ορνιθοπανίδα που υποστηρίζουν.

Στο τέλος οι υπεύθυνοι του προγράμματος μας εφοδίασαν με αρκετό εκπαιδευτικό υλικό και ιδέες για εφαρμογή στην τάξη που σκοπεύουμε σύντομα να πραγματοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 28/09/2000: Ο Κώστας Κεντέρης κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, με χρόνο 20.09 .

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων