Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (27-9-2019)

Οκτ 20196

 

6η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Σε ένα ενθουσιώδες κλίμα εορτάστηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 η 6η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού που είχε ως στόχο «αγαπώ την άθληση- αγαπώ την υγεία μου».

Η αθλητική αυτή γιορτή αποτελεί την πρώτη γενική συνεργασία όλου του σχολείου δημιουργώντας μια δυναμική εκκίνηση για τη νέα χρονιά. Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο όπου οι μαθητές μαζί με όλο το προσωπικό του σχολείου έπαιξαν και χάρηκαν μαζί σε παιχνίδια ταχύτητας, ευστοχίας, δύναμης και συνεργασίας.

Μεγάλη πρωτοτυπία δε του σχολείου μας είναι η εμπλοκή του προσωπικού στα παιχνίδια αυτά. Ενέργεια, η οποία δημιουργεί όχι μόνο ένα ασφαλές περιβάλλον δράσης, αλλά κυρίως ένα μοναδικό «δέσιμο» του προσωπικού με τους μαθητές, αλλά και μεταξύ τους.

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 27/09/2004: Νταλίκα συγκρούεται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο 173o χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα 7 μαθητές του Λυκείου Φαρκαδόνας να σκοτωθούν και 23 να τραυματιστούν.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητώνTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων