Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό (20-9-2019)

Σεπ 201923

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Πρώτων Βοηθειών, το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηλιούπολης με την πρόεδρο κα Συνοδινού και εθελοντές καθώς και με το τμήμα Αγωγής Υγείας με εκπαιδευτές, παρουσίασαν στους μαθητές του Ειδικού πρακτικές πρώτων βοηθειών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για καταστάσεις, όπως η ρινορραγία, το έγκαυμα, η αιμορραγία  κ.α., που χρήζουν πρώτων βοηθειών και να συμμετέχουν βιωματικά στο σεμινάριο.

Προηγήθηκε καλωσόρισμα από τον αντιδήμαρχο Ηλιούπολης κ. Πούλο

Τους ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 20/01/1953: Η Ελένη Σκούρα γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που διαβαίνει το κατώφλι της Βουλής.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων