Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Επίσκεψη στο Μουσείο Παιχνιδιών Μπενάκη (2-4-2019)

Απρ 20193

Επισκεφθήκαμε το Μουσείο Παιχνιδιών Μπενάκη, σε ένα όμορφο κτίριο στο Π. Φάληρο και βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από χιλιάδες παιχνίδια διαφορετικών εποχών, κούκλες και κουκλόσπιτα, αρκούδους, στρατιώτες, αεροπλάνα και τραίνα.

Αφήσαμε την φαντασία μας να ταξιδέψει σε μια παλιά σχολική τάξη, όταν ακόμα τα παιδιά είχαν μικροσκοπικές σάκες με πινάκια για να γράφουν και μεγάλα αριθμητάρια για να κάνουν πράξεις.

Οδηγοί μας σε αυτό το παιχνιδιάρικο ταξίδι ήταν οι ξεναγοί του Μουσείου.

Τους ευχαριστούμε πολύ και θα τους επισκεφθούμε ξανά!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

KατηγορίεςΣαν σήμερα

  1. 25/01/1836: Θεμελιώνονται τα παλιά ανάκτορα, η σημερινή Βουλή των Ελλήνων.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων