Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (22-3-2019)

Μαρ 201927

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στο αμφιθέατρο του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Τη γιορτή παρουσίασαν μαθήτριες και μαθητές του σχολείου με τον ρόλο του «ιστορικού ανταποκριτή», απαγγελίες, θεατρικά δρώμενα καθώς και με τη συμμετοχή τους στη χορωδία.

Στον επετειακό εορτασμό συμμετείχε και το 1ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης με αντιπροσωπεία μαθητριών και μαθητών που χόρεψαν στον ρυθμό του τραγουδιού «Τ’ Ανάπλι» από την ιστορική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο».

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 25/01/1836: Θεμελιώνονται τα παλιά ανάκτορα, η σημερινή Βουλή των Ελλήνων.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων