Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Ειδικό και…«το Παιδί, η Πόλη & τα Μνημεία»

Μαρ 20194

Σε συνέχεια των δράσεων που υλοποιεί το σχολείο μας για το Πρόγραμμα: «το Παιδί, η Πόλη & τα Μνημεία», μας επισκέφθηκαν, τον Ιανουάριο ,η κα Κατερίνα Μαρκουλάκη, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου  Ηλιούπολης  και το Φεβρουάριο οι κυρίες Ειρήνη Γρατσία, Αρχαιολόγος και οι αρχιτεκτόνισσες Κ. Μουντανέα και Ε. Καρυστιναίου από τη Monumenta.

Η συμμετοχή των μαθητών μας ενθουσίασε την ομάδα της Monumenta που χάρισε σε καθένα από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μαθητές μας, τη συλλεκτική τους έκδοση για τον πολιτικό μηχανικό Ανδρέα Δρακόπουλο!

Αφήστε μια απάντηση

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Σαν σήμερα

  1. 31/10/1948: Γίνεται η τελευταία εγγραφή στο ημερολόγιο του πλοίου - θρύλος «Αβέρωφ»... «Συνήθης εν όρμω υπηρεσία. Κινήσεις συμφώνως τω πίνακι. Έκτακτον ουδέν» γράφει και περνά στην ιστορία.

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European School Radio-το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων